Leif Wikøren Nilsen

Hvem? Jeg?

En kort presentasjon av meg selv..

Mitt navn er Leif Wikøren Nilsen født 15. desember 1972 i Flekkefjord.

Jeg bodde først på Knaben (ble døpt 14. juni 1973 i Knaben kapell), så i Flekkefjord og på Hidra fram til jeg var ferdig på videregående (Trellebakken skole, russ 1992).

Jeg var i militæret på Madla og så på FKS (Jåttå) som VIP-sjåfør. Jeg studerte teologi på HMS og mottok siste papirer på utdannelsen januar 2001. Jeg ble ordinert til prest på Hidra 4. mars 2001. Jeg har vært kapellan i Nesseby og sokneprest i Vadsø. Jeg er nå sokneprest i Bjerkreim (fra april 2008).

Jeg er gift og har to barn.

Arbeidet tar mesteparten av tiden min, men barna og den nære familien er selvsagt viktigst. Jeg har også noen amatørmessige hobbier (bl.a sjakk, tegning, innebandy og php/SQL/HTML/java/C++), men i praksis blir det liten tid til sånt. I bagasjen min hører det med at jeg er romani (jeg har likevel aldri levd «reisende»).

Ønskes kontakt kan du prøve med en mail til leif@famnilsen.no. Jeg er også på Facebook og Messenger (og Twitter og Instagram og LinkedIn og Snapchat), men synes slik sosial samhandlig først og fremst er «moderne tidstyver» (jeg er der mest fordi jeg må...)

Bjerkreim sjakklubb

Lenker

En samling lenker jeg stadig er innom..